Laptopajánlás – Szabó Gergő, Csehi Ágó

Ha új laptopban gondolkozol, ajánlanánk neked egy-kettőt, amik szerintünk a legjobbak az adott árkategóriában.

Ha egy belépő szintű gépen gondolkozol, amin tudod futtatni az office programokat és a webböngészőket, de nem akarsz 100.000-nél többet költeni, a Lenovo Yoga 300 ideális választás neked.

Ha kicsit erősebb és nagyobb gépet szeretnél, az Asus Zenbook sorozat, vagy a Lenovo Yoga 500 (i3) tökéletes lehet neked.

Játszanál is, de csak otthon? Napközben pedig egy könnyen hordozható, erős gépet szeretnél? A Razer Blade Stealth egy kétmagos-négyszálas Intel Core i7 processzorral, 8GB memóriával, egy gyönyörű IPS érintőpanellel, valamint Razer Chroma RGB világítású billentyűzettel van felszerelve. Külön megvásárolhatod a Razer Coret, amibe bármilyen asztali GPU-t beletehetsz, és egy USB type-c kábellel kötheted rá az ulrabookodra, hardore gmer pct varázsolva abból.

Hogyha pedig nem csak otthon játszanál, vagy nem szeretnél asztali gépet, a Lenovo Y700-at muszáj kipróbálnod! A legújabb skylake i5 és i7 processzorokkal, valamint egy 4GB-s GTX 960M grafikus vezérlővel, és akár 16 GB DDR4-es (2133 Mhz) memóriával is kérheted.

Ha pedig totális overkillre mész, a Razer Blade 14 a maga 700.000 forintos árával mindenre tökéletes lesz. 8 szálas i7-tel és GTX 970M-el – egy nagyon vékony, elegáns, macbook dizánra hasonító szörnyeteg. Úgy is szokták hívni, hogy „a gamer macbook”

One comment on “Laptopajánlás – Szabó Gergő, Csehi Ágó

Vélemény, hozzászólás?