Kulissza titkok – Fernezelyi Sára

Betekintés az Alfa-Béta-Gamma színjátszó rejtelmeibe

Érdekes dolgok készülnek az Alfa-Béta-Gamma színjátszó társulatban. Csak a 15 kivételezett ember tudja, hogy mi történik egy ilyen foglalkozás során.

Egy új darab készül. Elborzasztó téma köré épül, amely talán elhidegíti az embereket a hihetetlenül rossz gyerekkönyvektől. Véres, visszataszító történet, amelynek a végén az ember fuldokolva hullik le a székről. Eddig több mint száz ember halt meg ennek a könyvnek az elolvasásától.

De ez nem volt elég. Csináltak belőle egy FILMET. Hogy tehették ezt? A sok ártatlan gyerek mit sem tudva ül a TV előtt és még nem tudják, hogy ez életül utolsó értelmes órája. Mert a film után az szülők, gyerekek, testvérek, nagyszülők, és hozzátartozók összes agysejtje elhal, és az illető gondolkodás nélkül, eszeveszetten rohangál fel-alá. Az elmegyógyintézetek már ráálltak erre a betegségre. Külön szakosztály foglalkozik vele. Most volt a harmadik konferencia. Egyre több ember veszti el józan eszét és mindez egy mesekönyv miatt.

És még egy borzalom történt. Sorozatgyilkosok használják ezt a kínzó módszert. Elfogják áldozataikat és bekötözik őket egy székbe. Több órán keresztül vetítik és olvassák föl nekik a könyvet és a filmet. Ám a rendőrség is lépett. Drogbandák tagjaival nézették ezt a borzalmas kínt, és egy óra szenvedés után mindegyik feladta társait.

Ez a könyv embereket zavar össze, életeket tesz tönkre, szíveket tör szét és agyakat tompít el. És ez a könyv ami nem más, mint a

BOGYÓ ÉS BABÓCA

1_original

Több ezer életet tett tönkre. És ezzel a színjátszós darabbal megpróbáljuk ezt megakadályozni, hogy a szülők elolvastassák a gyerekekkel ezt a gyilkos fegyvert.  Ezek az ártatlan lelkek nem tudják, hogy mi fog történni velük.Érdekes felfogással próbáljuk bemutatni a könyv borzasztó kilétét. Az FBI is ráállt az ügyre. Megpróbálják megakadályozni a bűn továbbterjedését. Ám már túl késő. Egyre inkább issza bele magát a köztudatba, és már megállíthatatlan. Nem lehet mit tenni. Mindenhol ott van.

taska-ajanlat-600

Ám sajnos az emberek többsége nem érzi a veszélyt. A darabunkra azonban nem vállalunk garanciát. Sajnos nekünk sem sikerült teljes biztonságot felállítanunk. Kénytelenek vagyunk darabunkban levetíteni egy Bogyó és Babóca részt, szóval a gyenge idegzetűek hozzanak fül- és szemvédőt.Reméljük új darabunk rávezeti az embereket az egyszerű mesék veszélyeire.

Vélemény, hozzászólás?