Hírességek, akik fiatalon kezdték – Ésik Luca

Chloe Moretz

A színésznő – aki nem mellesleg modell karrierjét is egyengeti – az Egyesült Államokban Georgiában született 1997-ben és már 2004-ben kezdődött a színészi karrierje az Őrangyalok című sorozatban.

1

 

Abigail Breslin

A színésznő 1996-ban New York-ban született. Első filmszerepét 5 évesen kapta a Jelek című filmben, ráadásul ő a legfiatalabb, akit Oscar díjra jelöltek a Család kicsi kincsében nyújtott színvonalas teljesítményéért.

2

 

Daveigh Chase

A  Nevadai születésű énekesnő 1997-ben színészként is debütált. Először reklámokban tűnt fel, később pedig a Kör című filmben is nagyot alakított. A Lilo és Stitch-ben is többször szinkronizálta Lilot, de az HBO saját gyártású sorozatában a Hármastársakban is feltűnt.

3

 

Alyson Stoner

A 23 éves énekes színésznő először Cheaper by the Dozen című sorozatban kapott szerepet. Később énekes táncos filmekben talált magának helyet, köztük a Step up és a Camp Rock az elhíresült.

4

 

Drew Barrymore

1975-ben született Ildikó Jaid kislányaként, tehát az igen tehetséges színésznő félig magyar származású.

Már fél éves korában is kapott reklámszerepeket, majd amikor két esztendős lett, a Sudden Love című filmben lehetett látni. Az első ismertebb film, amiben szerepet kapott, az E.T – a földönkívüli volt. Ezt a szerepet 4 évesen játszotta el.

5

 

Dylan O’Bryan

Karrierje a YouTube-on kezdődött de 2011-től komolyabban kezdett foglalkozni a színészettel. A tini lányok lelkére a Teen Wolf sorozatban tett mély benyomást, majd később az Útvesztő trilógiában is látni lehetett, Thomas a legújabb fogoly szerepében.

6

 

Thomas Sangster

Legtöbben az Igazából szerelem című karácsonyi vígjátékban figyeltek fel rá, mint Sam, a végtelenül romantikus 10 éves, akit egyébként 13 évesen alakított. De a Nanny McPhee – A varázsdada Simon Brownja-ként sem volt rossz. Később őt is lehetett látni az Útvesztő mellékszereplőjeként ahol a Newt névre hallgat.

7

 

Leonardo DiCaprio

Az első filmnek amiben szerepelt, a Rémecskék 3-nak, 1991-ben volt az első bemutatója és bár a debütáláskor 17. életévét töltötte, a forgatáson még fiatalabb volt. Később komolyabb szerepekre kérték fel, mint például a Teljes holdfogyatkozás, az Egy kosaras naplója vagy a mindenki által ismert Titanic.

8

 

 

Disney-sorozatokban feltűnt színészek és zenészek

 

Britney Spears

Az énekesnő 16 éves korában lett világsztár, de már korábban feltűnt  a Mickey Mouse nevezetű gyerekműsorban. Idén már a 9. albumán dolgozik.

9

 

Selena Gomez

2007-ben a Disney Channel által indított Varázslók a Waverly helyből-ben tűnt fel először a mára már mindenki által ismert popdíva. Ebben a sorozatban megmutathatta kiváló énekhangát is, ugyanis a betétdalt is ő énekelte fel.

10

Dylan és Cole Sprouse

7 éves korukban játszottak a Big Daddy című filmben és egyéb sorozatokban, de a nagy áttörést a Zack és Cody élete hozta, ahol már 14 éves korukra ismerté váltak a Disney Channel célközönsége számára.

11

Vélemény, hozzászólás?