Csibével a Deadpoolra (Nagy Boldi cikke)

A Deadpool a Marvel legújabb alkotása, ami az eddigi szuperhős filmeket parodizálja ki. Mi a csibével nemrég néztük meg együtt a moziban és senkinek sem tetszett igazán. A Deadpool alkotói megpróbáltak egy nagyon vicces filmet összeállítani, de a poénok nagy része a férfi nemi szervhez kapcsolódik, ezért a csibe nem fetrengett a nevetéstől. A Deadpool sztorija:

A különleges erőknél szolgált Wade Wilson kiváló katonáról (Ryan Reynolds) megállapítják, hogy rákos. Ráveszik, hogy vegyen részt egy kísérletben, melynek következtében különleges képességet kap: sebezhetetlenné válik, minden sebe begyógyul. A kísérlet mellékhatásaként azonban egész teste, arca eltorzul és a bőre olyan lesz, mint egy fa kérge, ami miatt a férfi szégyell visszamenni a csajához. Elhatározza, hogy megkeresi a kísérlet vezetőjét, Ajaxot, aki állítólag helyre tudná hozni a külsejét. Szinte már az első jelenetből (amikor megismerkedik a csajával) tudni lehet, hogy majd őt kell kimentenie a gonosz ember fogságából. Annyit még el lehet mondani a Deadpoolról, hogy elég csúnyán beszélnek benne, amivel nem lenne különösebb baj, ha vicces lenne. Ott van például a “Kém” című film, amiben legalább olyan csúnyán beszélnek, mint a Deadpoolban, de ott viccesen mondják és használják a szavakat. A Deadpoolban meg egyszerűen csak trágárkodnak.

A csibénkből 7 ember átlagosan 4,1-re értékelte a Deadpoolt a 10-ből., Akinek különösen nem tetszett és 1 pontot adott az Horn tanár úr volt. Idézek “Jézusom, ezt a marhaságot. Soha többet nem jövök el veletek moziba.”

 

 

 

 

 

 

2 comments on “Csibével a Deadpoolra (Nagy Boldi cikke)

Vélemény, hozzászólás?